A rózsa imádatomról meséltem már nektek. Mint nálam minden, ez is a gyerekkoromra vezethető vissza. Nagymamámék kertjében nagyon sok rózsa volt és nekem meg elég jó orrom volt hozzájuk: magyarán imádtam az illatukat. A Nagyikám, ha alkalom volt, mindig csinosan öltözött fel. Imádtam ilyenkor nézni őt és érezni rajta a rózsa szappanjának illatát, amit Margit néni küldött mindig Kanadából. A rózsa azóta is a nőiességre és a gyerekkorom pihe-puha szeretetére emlékeztet engem.

Tudtad?

A rózsa illat egyébként erős afrodiziákum, vagyis az illatmolekulák jótékonyan hatnak közérzetünkre is. Egyetlen szippantás és már boldogabbnak is érezzük magunkat tőle! A nőiességet is fokozza, de ezt szerintem mindenki használja is….D

Kozmetikumokban, illatokban is keresem a rózsásakat és a természetes hatóanyagokat tartalamazóakat, de ezt úgyis tudjátok rólam. 

Így találtam rá a BioRose termékeire. Tiszta, organikus alapanyagok vannak bennük és mindennek az alapja az egyedülálló alapú rózsa sejtvíz. Tehát itt maga az alap is a rózsa, nem csak elfutott a gyárban egy futórózsa. A rózsa mellett a mániám ugye az INCI-k olvasása, mert ott van mindig a turpisság elrejtve, miből, mennyi van egyáltalán egy készítményben. És hát ugye az sem mellékes, milyen rózsa fajta is van a kozmetikumban. A damaszkuszi rózsa az, ami a top, ezeknek az egyik legfőbb termőterülete Bulgáriában található. Ám, amíg nem adja még az élet, hogy tanulmányi útra mehessek oda, itthon fújom magamra az ezekből készült jóságot. Viszonylag széles a Biorose termékpalettája és úgy vannak kifejlesztve a kozmetikumok, hogy a bőr maga minden cseppet hasznosítson belőlük, tehát sehol semmi felesleges dolog. Amit először betáraztam tőlük, az maga a rózsavíz volt. Én ezt eleve igen gyakran használok itthon, mert a kipirosodott bőrt nagyon jól nyugtatja, ami az én sokszor a szélsőséges időjárásra érzékenyen reagáló bőrömnek nagy kincs. Tonizálásra is nagyon jó, frissítésre, hidratálásra, az arckrém alá. Az illata meg fenomenális, de ezt ugye szinte el is várja az ember. Organikus a rózsavíz, szóval tényleg sehol semmi olyan nincs benne, amivel árthatnánk magunknak, viszont segítünk. Bárhol, bármikor előkaphatod, én szinte parfümként használom. Pumpás, szóval nem fog kifolyni a táskádban sem.Ja, és néhány viszonylag konkurens pályatársával ellentétben egy csepp alkoholt sem tartalmaz!

Biorose szemkrém

Amit még tudok ajánlani tőlük, a szemránckrém.  Ez ugyanis nemcsak rózsavizet tartalmaz, de még rózsaolajat is, tehát még rózsásabb hatást érhetsz el vele. Antioxidánsokkal és öregedésgátló hatóanyagokkal is teli-tele van, ezáltal hidratál, felpezsdíti a felhámot, megakadályozza a kiszáradást akadályozza az újabb ráncok kialakulását. Annak is javasolnám, aki hajlamos a szem alatti duzzanatokra, jó fegyver lehet ellene. Egyszóval: a BioRose rózsás termékei természetesen, organikus összetevőkkel segítenek a szépségápolásunkban. Ettől már virágosabb is a kedvünk ebben a szürke novemberi időben, nem?!

Forrás: https://neszeszer.blog.hu/

Biorose.hu

Iratkozz fel és 5%-os

kuponkódot küldünk!

15987

5% kedvezményt?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

*A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tálékoztatót

Szeretnél