Viszonteladóink szeretettel várnak az üzletekben!

A termékcsaládot kizárólag olyan viszonteladók segítségével értékesítjük, akik megfelelő szaktudással rendelkeznek. Amennyiben személyesen szeretnéd megvásárolni a BIOROSE készítményeket, az alábbi helyszíneken tudod ezt megtenni. 

Makk Egészség Biobolt

Favorashop

Erzsébet Nagy Szálloda

Gyógynövény Szaküzlet

Árnika Naturbolt

Golgotavirág Gyógynövény Szaküzlet

Borostyán Gyógynövény és Ásványbolt

Egészség Centrum

Egészség Liget Biobolt

Biosétány Mamut 1.

Bulyáki Lívia edző

Telefon: 06-30 545 6854

Szeretnél a partnerünk lenni?

Erre is van lehetőség!

Ha rátermettnek érzed magad a feladatra, a kapcsolat menüpontban található elérhetőségeinken keresztül bármikor elérhetsz bennünket. Egy gyümölcsöző együttműködés reményében izgatottan várjuk a jelentkezésed!

Telefon

w

Kapcsolat

Miért éri meg viszonteladónknak lenni?

  • Magyarországon elsőként és egyedülálló módon igazi rózsából, virágvízből kinyert bio-organikus kozmetikumok. A rózsa ismét nagyon népszerű lett az ügyfelek körében, de vigyázni kell, mitől rózsaillatú a termék! A Biorose termékcsalád parabén, parfümmentes, valódi rózsából és sejtvízből készül.
  • Több kontinenesen, ahol a természetes alapú szépségápolás még nagyobb érték, már évek óta bizonyít a Biorose termékcsalád!
  • nem tömegcikk, nem MLM, hiteles, kizárólag szakmailag hozzáértő viszonteladói csatornán keresztül értékesítjük
  • Mert egyedi szakmai, üzleti, marketing támogatást nyújtunk, amiben segítjük a viszonteladókat, hogy saját üzleti portfóliójukhoz illeszkedjen a termékcsalád.
  •  Forgalmazói kedvezmények, ingyenes minták, workshopok !
  • Mivel az első hónapok kedvező tapasztalatai már rendelkezésre állnak , a fogyasztók 100%-a elégedett, nem tapasztaltunk reklamációt, ez a legmegfelelőbb pillanat, hogy csatlakozz ehhez a siker-termékhez.
  • Az elmúlt hónapok tapasztalata, hogy a vásárlók elégedettek, és több, mint fele rendszeres fogyasztóvá válik
  • A termék maga is jól támogatja az értékesítést, mert a felhasználók többsége tovább ajánlja a terméket
  • a termékek bőrproblémák szerint vannak kialakítva, így könnyen eligazodhat a kereskedő és az ügyfél, mely terméket válassza

Amennyiben a forgalmazásban fantáziát látsz, keress meg, hogy a részletekről tájékoztassalak és az indulásodhoz szükséges támogatást egyeztessük.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb ajánlatainkról és az időszakos kedvezményekről? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy azonnal értesíthessünk az aktualitásokról (a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, ha meggondoltad magad, egyetlen kattintással leiratkozhatsz).