Ismerd meg a Biorose világát

Kedves Érdeklődő!

18 éves koromban, mint minden tini folyamatosan barna bőrről álmodtam. Egy egész nyarat végig napoztam a barátnőmmel, melynek hatását sajnos megsínylette a bőröm. Pigmentfoltok, mini pattanások tömkelege. Úristen!!! Hogy fogok így pasit szerezni? Eszeveszetten futottam bőrgyógyászról bőrgyógyászra, és bizakodva szedtem a különféle szteroidos csodákat, de az eredményt hiába vártam.

 

Szerencsére hamarosan anya lettem és a hormonrendszer megváltozása hozott némi pozitív változást a bőrömön. A pattanások elmúltak, de a pigmentfoltok még 35 évesen is éktelenkedtek az arcomon. Alapozó nélkül ki sem mertem menni az utcára. Rettegtem minden nyaralás alkalmával, vajon mennyire erősödnek a foltok? Nem győztem kalapot hordani, ami meg nem áll túl jól.

Hosszú volt az út, mire 43 évesen megismertem a BioRose termékeket egy bolgár üzleti találkozó alkalmával, melynek során ajándékba kaptam az újonnan kifejlesztett márka termékeit. Szorgosan kenegettem és már egy hét után éreztem, hogy halványodnak a foltjaim. Ez valami csoda lehet? És még csak nem is kerül egy vagyonba? Ez biztosan valami átverés! Közeli barátaim, rokonaim egyből észrevették a javulást a bőrömön és ők is szerettek volna pár terméket eme rózsa csodából.

Tóth Szilvia - Biorose - Allside Care Kft.

Így folyamatosan rendeltem, míg felkértek, hogy legyek a magyarországi kizárólagos képviselőjük.

Örömmel éltem ezzel a lehetőséggel, eldobva addig keményen felépített sikeres egzisztenciámat. Miért? Mert szeretném másokkal is megismertetni ezt a tiszta, organikus élményt! Rengetegen küzdenek bőrproblémákkal, és annyi termék van a piacon, hogy azt sem tudjuk, mihez nyúljunk, és melyik is a valódi, hiteles márka?

Immár két éve folyamatosan használom a BioRose termékeket, és ami a legfontosabb, hogy a bőröm olyan immunitást szerzett, hogy a tavalyi Sri Lanka-i 11-es, extrém erős UV sugárzás sem vetette vissza az elért eredményt.

Egyetlen pigmentfoltom sem jött vissza! És ez nem marketing ígéret, ez a saját valódi tapasztalatom! Ma már boldogan, magabiztosan vállalom a külsőm, mert hosszú és kemény utat tettem meg. Azt hiszem 45 évesen már megérdemlem a ragyogó arcbőrt!

Mindenkit arra biztatok, próbálja ki ezt a bőrfiatalító rózsa esszenciát, és folyamatosan ápolja bőrét, ne csak akkor, ha már ég a ház! Utólag mindent nehezebb helyrehozni. Hogy milyen lett az eredmény? Mivel tudom, honnan jutottam ide, én nagyon elégedett vagyok!

 Tóth Szilvia, Allside Care Kft. tulajdonosa

Webshopunk elindulásával új fejezetet nyitottunk!

Örömmel jelentjük, hogy termékeink immár Magyarország egész területén, bárki számára megrendelhetők (ezentúl kishazánk legeldugottabb szegleteibe is kiszállítjuk a csomagokat).

Elérkezett az idő, hogy a saját bőrödön tapasztald meg a bolgár rózsamezők évezredes csodáját.

Rózsavölgy a bolgár hegyek lábainál

A Biorose alapanyagok termőföldje, a “Rose Valley” világszerte elismert különleges mikroklímájáról, mely tökéletes feltételeket biztosít a növényeknek és az ott termesztett Damaszkuszi Rózsának. Így lesz a nálunk előállított rózsa olaj és rózsa víz egyedülálló az egész világon.

Rózsavölgy a bolgár hegyek lábainál

A Biorose alapanyagok termőföldje, a “Rose Valley” világszerte elismert különleges mikroklímájáról, mely tökéletes feltételeket biztosít a növényeknek és az ott termesztett Damaszkuszi Rózsának. Így lesz a nálunk előállított rózsa olaj és rózsa víz egyedülálló az egész világon.

A természet mindent megad nekünk

A Biorose filozófiája, hogy a gyártás során mindent, a növény gazdálkodáshoz szükséges  szerektől kezdve, egészen a csomagolásig helyben állítanak elő a fellelhető természetes alapanyagokból.
Igen: még a permetező szer is 100%-ig természetes és organikus hitelesítéssel rendelkezik!

100%-ban bio és környezetbarát

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinkkel óvjuk a környezetünket. A bőrünkről a lefolyóba kerülő anyagok nem jelentenek veszélyt a Földünkre, hiszen kizárólag természetes összetevőket alkalmazunk! Törődünk a természettel, ezért ragaszkodunk az organikus gazdálkodáshoz. Rózsamezőink olyan területen találhatók, ahol nincs ipari szennyezés. Meggyőződésünk, hogy természetes módszerek használatával is megoldhatók a növénytermesztés során felmerülő problémák. A szívünkkel ültetünk, nem a kezünkkel. Nagymértékű odafigyelésünket a természet iránt már több szervezet is elismerte.

Biorose - Logó

0% hozzáadott adalékanyag

Nem használunk mesterséges illatanyagokat, tartósítószereket és színezékeket!

0% káros összetevő

Termékeink teljes mértékben parabén-, kőolajszármazék-, SLS- és SLES mentesek!

Andalító pihenés (Levendula szappan) - Biorose

1830 óta a bőrápolás szolgálatában

A 19. század elején a Mihaylov vállalatnak köszönhetően indulhatott el Bulgáriából a rózsavíz exportja. Az első lépés a londoni piac meghódítása volt, napjainkra pedig az egész világ megismerhette a rózsából kinyert elixír lenyűgöző hatását.

Ragyogó hamvasság (Idővarázs arcszérum) - Biorose

Raktárkészleten lévő termékeinket 24 óra alatt kiszállítjuk!

p

Készítményeink kizárólag BIO összetevőket tartalmaznak!

100% pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

15.000 Forint felett ingyen szállítunk házhoz!

Biorose - Elismerések

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb ajánlatainkról és az időszakos kedvezményekről? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy azonnal értesíthessünk az aktualitásokról (a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, ha meggondoltad magad, egyetlen kattintással leiratkozhatsz).

Biorose.hu

Iratkozz fel és 5%-os

kuponkódot küldünk!

15987

5% kedvezményt?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

*A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tálékoztatót

Szeretnél