Rólunk

Kedves Érdeklődő!

Pályafutásomat német-orosz tanárként kezdtem. Nagy örömmel töltött el, hogy segíthetek az embereknek, taníthatom őket, értékeket adhatok át, ami által fejlődni tudnak. Majd pár év tanítás után a külkereskedelem felé fordultam. 15 évig voltam egy német tulajdonú cég kereskedelmi vezetője. Tevékenységem során rengeteg üzleti tapasztalatot szereztem, munkámat sikeresen végeztem. Nőként mindig is a természetes, organikus anyagokat kerestem. 12 éve jógázom, természet-gyógyászat, ájurvéda, energetikai testkezelések a hobbijaim.

Mint minden tininek, nekem is problémáim voltak a bőrömmel. Folyamatos szteroidok, 2 órás fájdalmas kozmetikai kezelések, és a hatás elmaradt. Rá kellett jönnöm, hogy a piacon lévő kozmetikumok közül egyik ígéret sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Majd a véletlen úgy hozta, hogy egy bolgár partneremtől ajándékba kaptam a BIOROSE termékcsaládot. Kipróbáltam és a hatása már az első használat után szemmel látható volt. Azonnal szerettem volna a családtagjaimnak, barátnőimnek rendelni, hogy ők is átélhessék ezt a bőrfiatalító élményt. Így kerültem kapcsolatba a bolgár cég tulajdonosával. Rögtön kiutaztam és a helyszínen a rózsavölgy látványa, vibráló levegője elvarázsolt...Mindemellett a BIOROSE üzleti filozófiája, profizmusa, a termékek tisztasága és hatása azonnal meggyőzött. Legszívesebben minden emberhez eljuttattam volna egy cseppjét ennek a csodának. Kiderült, hogy nemhogy Magyarországon, de más európai országokban sem kapható még. Távol-Keleten, ahol élen járnak a természetes szépségápolásban, a BIOROSE termékek már széleskörben sikert arattak.

Tóth Szilvia - Biorose - Allside Care Kft.

A cég látva üzleti kompetenciámat és a termékek iránti lelkesedésemet felkért, hogy exkluzív importőre legyek Magyarországon és később más európai országban is. Úgy döntöttem együttműködök velük, és közös céljaink megvalósítása érdekében megalapítottam első saját cégemet az Allside Care Kft-t. Egy termék bevezetése, megismertetése hosszú, munkaigényes folyamat, de eddig minden egyes lépése örömmel töltött el, erőt adott a további munkámhoz. A vásárlói visszajelzések is arra ösztönöznek, hogy ezt még több emberhez eljuttassam. Szeretnék a jövőben minél több elégedett, mosolygós, szép bőrű embert látni magam körül!

 Tóth Szilvia, Allside Care Kft. tulajdonosa

Webshopunk elindulásával új fejezetet nyitottunk!

Örömmel jelentjük, hogy termékeink immár Magyarország egész területén, bárki számára megrendelhetők (ezentúl kishazánk legeldugottabb szegleteibe is kiszállítjuk a csomagokat).

Elérkezett az idő, hogy a saját bőrödön tapasztald meg a bolgár rózsamezők évezredes csodáját.

Életteli törődés (Fehérítő rózsavíz arcszérum) - BioRose)

BIOROSE - Garanciát jelent a minőségre

Készítményeink kizárólag olyan összetevőket tartalmaznak, melyek hatását hosszú évtizedek tapasztalatai és kísérletei, valamint három kontinens több ezer elégedett ügyfelének visszajelzései támasztják alá.

A BIOROSE termékcsalád nem csak a vásárlók elismerését vívta ki. A készítmények hatása tudományosan is igazolt, és rendelkeznek az Európai Unió Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Főigazgatóságának, az USA Mezőgazdasági Minisztériumának (USDA), valamint a Japán Mezőgazdasági Szabvány (JAS) tanúsítványával is.

Miben rejlik a titok?

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a természetes hozzávalók feldolgozása során az összes hasznos anyagot sértetlenül megőrizzük. Egy egyedileg kifejlesztett technológia segítségével alacsony hőmérsékleten, sejt szinten vonjuk ki a csipkebogyóból és a virágokból az értékes összetevőkben gazdag vizet, így a vitaminok közvetlen felhasználásra kerülnek a termékeinkben.

Selymes tapintás (Kamilla szappan) - Biorose

100%-ban bio és környezetbarát

Büszkék vagyunk rá, hogy termékeinkkel óvjuk a környezetünket. A bőrünkről a lefolyóba kerülő anyagok nem jelentenek veszélyt a Földünkre, hiszen kizárólag természetes összetevőket alkalmazunk! Törődünk a természettel, ezért ragaszkodunk az organikus gazdálkodáshoz. Rózsamezőink olyan területen találhatók, ahol nincs ipari szennyezés. Meggyőződésünk, hogy természetes módszerek használatával is megoldhatók a növénytermesztés során felmerülő problémák. A szívünkkel ültetünk, nem a kezünkkel. Nagymértékű odafigyelésünket a természet iránt már több szervezet is elismerte.

Biorose - Logó

0% hozzáadott adalékanyag

Nem használunk mesterséges illatanyagokat, tartósítószereket és színezékeket!

0% káros összetevő

Termékeink teljes mértékben parabén-, kőolajszármazék-, SLS- és SLES mentesek!

Andalító pihenés (Levendula szappan) - Biorose

1830 óta a bőrápolás szolgálatában

A 19. század elején a Mihaylov vállalatnak köszönhetően indulhatott el Bulgáriából a rózsavíz exportja. Az első lépés a londoni piac meghódítása volt, napjainkra pedig az egész világ megismerhette a rózsából kinyert elixír lenyűgöző hatását.

RAKTÁRKÉSZLETEN LÉVŐ TERMÉKEINKET 24 ÓRA ALATT KISZÁLLÍTJUK!

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK!

p

KÉSZÍTMÉNYEINK KIZÁRÓLAG BIO ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZNAK!

5.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTUNK HÁZHOZ!

Biorose - Elismerések

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Nem szeretnél lemaradni a legfrissebb ajánlatainkról és az időszakos kedvezményekről? Iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy azonnal értesíthessünk az aktualitásokról (a regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár, ha meggondoltad magad, egyetlen kattintással leiratkozhatsz).