18 éves koromban, mint minden tini folyamatosan barna bőrről álmodtam. Egy egész nyarat végig napoztam a barátnőmmel, melynek hatását sajnos megsínylette a bőröm. Pigmentfoltok, mini pattanások tömkelege. Úristen!!! Hogy fogok így pasit szerezni? Eszeveszetten futottam bőrgyógyászról bőrgyógyászra, és bizakodva szedtem a különféle szteroidos csodákat, de az eredményt hiába vártam.

 

Szerencsére hamarosan anya lettem és a hormonrendszer megváltozása hozott némi pozitív változást a bőrömön. A pattanások elmúltak, de a pigmentfoltok még 35 évesen is éktelenkedtek az arcomon. Alapozó nélkül ki sem mertem menni az utcára. Rettegtem minden nyaralás alkalmával, vajon mennyire erősödnek a foltok? Nem győztem kalapot hordani, ami meg nem áll túl jól.

Hosszú volt az út, mire 43 évesen megismertem a BioRose termékeket egy bolgár üzleti találkozó alkalmával, melynek során ajándékba kaptam az újonnan kifejlesztett márka termékeit. Szorgosan kenegettem és már egy hét után éreztem, hogy halványodnak a foltjaim. Ez valami csoda lehet? És még csak nem is kerül egy vagyonba? Ez biztosan valami átverés! Közeli barátaim, rokonaim egyből észrevették a javulást a bőrömön és ők is szerettek volna pár terméket eme rózsa csodából.

Így folyamatosan rendeltem, míg felkértek, hogy legyek a magyarországi kizárólagos képviselőjük.

Örömmel éltem ezzel a lehetőséggel, eldobva addig keményen felépített sikeres egzisztenciámat. Miért? Mert szeretném másokkal is megismertetni ezt a tiszta, organikus élményt! Rengetegen küzdenek bőrproblémákkal, és annyi termék van a piacon, hogy azt sem tudjuk, mihez nyúljunk, és melyik is a valódi, hiteles márka?

Immár két éve folyamatosan használom a BioRose termékeket, és ami a legfontosabb, hogy a bőröm olyan immunitást szerzett, hogy a tavalyi Sri Lanka-i 11-es, extrém erős UV sugárzás sem vetette vissza az elért eredményt.

Egyetlen pigmentfoltom sem jött vissza! És ez nem marketing ígéret, ez a saját valódi tapasztalatom! Ma már boldogan, magabiztosan vállalom a külsőm, mert hosszú és kemény utat tettem meg. Azt hiszem 45 évesen már megérdemlem a ragyogó arcbőrt!

Mindenkit arra biztatok, próbálja ki ezt a bőrfiatalító rózsa esszenciát, és folyamatosan ápolja bőrét, ne csak akkor, ha már ég a ház! Utólag mindent nehezebb helyrehozni. Hogy milyen lett az eredmény? Mivel tudom, honnan jutottam ide, én nagyon elégedett vagyok!

Szeretettel,
Szilvi

Próbáld ki Legyél a saját kozmetikusod! 3 havi bőrápoló csomagot!

 

 

Szeretnél partnerünk lenni? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Biorose.hu

Iratkozz fel és 5%-os

kuponkódot küldünk!

15987

5% kedvezményt?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

*A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tálékoztatót

Szeretnél