Évekkel Ezelőtt Egy Kedves Ismerősömtől Damaszkuszi Rózsaolajat Kaptam Ajándékba, Konkrét Céllal. Azt Mondta, Higgyem El, Hogy A Rózsaolaj Nemcsak Kellemes Illata Miatt Annyira Szerethető, Hanem Azért Is, Mert A Lelkünkre Is Hat, Segít A Nőiességünk Megélésében, A Női Energiák Kiemelésében.

Akkor kezdtem egy kicsit jobban utána olvasni annak, mi a különbség a rózsaolajok között, és miért kell tudatosan, nagy odafigyeléssel megválasztani kitől, hol vásároljuk akár az olajat, akár a belőle készített kozmetikumokat. Addig nem is tudtam, hogy a rózsaolaj a szintetikus úton az egyik legkönnyebben előállítható illat, éppen ezért laboratóriumokban készítik az illatra valóban megtévesztésig hasonlító, ám hatásában messze nem a valós hatást adó olajokat. Az eredmény viszketés, bőrpír, súlyos esetekben kiütések jelentkezhetnek az arra érzékenyeknek. Persze nem erre vágyunk!

A rózsában ugyanis mintegy 230 féle vegyületből felépülő természetes elixír található, amik testünkre, lelkünkre egyaránt hatnak, a rózsaolaj kiváló hangulatjavító, serkenti a dopamin termelődését. Enyhíti a stresszt, a levertséget, a depressziót, egyszerűen kioldja a bennünk tomboló feszültséget, sőt, az elalvásban is segít.

A rózsaolajat a kozmetikában is nagy szeretettel alkalmazzák, kiváltképp mélyhidratáló, sejtregeneráló hatása miatt. Serkenti a bőr mikrokeringését, az egyik legjobb öregedésgátló növényi kivonat! Huzamosabb ideig használva a bőr megtelik energiával, rugalmassá válik, kevésbé ráncosodik, lassulnak a bőrben zajló, az öregedéssel járó folyamatok. Előszeretettel alkalmazzák mind olaj, mind virágvíz formájában, hiszen ez utóbbi a virág vízben oldódó jótékony komponenseit tartalmazza.

A BioRose damaszkuszi rózsa készítményei mindezeken túlmenően még egy plusz érdekességgel is rendelkeznek: egyedi vákuum technológiával a szirmokból 100%, értékes összetevőkben gazdag sejtvizet vonnak ki, ami a rózsa minden hatóanyagát tartalmazza, mintha egy szérum lenne.

A Biorose a termékeiben víz helyett ezt a rózsa sejtvizet használja, ezzel növelve termékei hatékonyságát, koncentráltságát. Óriási előny, hogy míg az átlag termékekben a víz csupán vivőanyagként, a bőr számára kevésbé hasznos anyagként szerepel, a BioRose termékeiben a víz helyett alkalmazott sejtvíz a bőrben teljes mértékben hasznosulni tud.

Teszteltem!

A BioRose kínálatából két terméket választottam, az egyik a Time Magic Solution krém (Idővarázs regeneráló arckrém), aminek már a neve is ígéretes. Nem véletlenül, hiszen azt ígéri, amire a legtöbb hölgy vágyik, és persze én is, hogy a bőröm természetes öregedésének folyamatát állítsuk meg, vagy ha ez nem is lehetséges, lassítsuk le. A Time Magic Solution arcápoló gyógynövényekben és természetesen rózsaolajban és rózsasejtvízben gazdag krém, aminek már az első pillanatban megfog és magával ragad a nagyon kellemes rózsa illata. Az illóolaj ily formában a tudatra is hat, kellemessé teszi a napomat, ahányszor csak használom. Szeretem, hogy az arcon könnyen eloszlatható, bársonyos textúráját könnyen felszívja a bőröm, nem érzem sem túl kevésnek, sem túl nehéznek, olyannak, ami eltömítené a pórusaimat. Ellenkezőleg, egy lágy krémről van szó, ami pont olyan bársonyossá teszi a bőrömet, mint a damaszkuszi rózsák szirmai.

A másik termék egy fátyolmaszk lett, ami természetes C-vitamint, hialuronsavat, damaszkuszi rózsavizet, rózsavelő kivonatot, rozmaringot és citromolajat tartalmaz, mely hidratálja és tápláló hatóanyagokkal látja el a bőrt. A Hyaluronos Arcmaszkot 20 percig hagytam fenn az arcomon, majd ezt követően a maradék szérumot a nyakamra és a dekoltázsomra kentem, így bőven jutott kényeztetés szinte minden fontosabb területre. Szeretem az ilyen maszkokban, hogy „előírnak” nekünk egy kötelező énidőt, hiszen a maszkban oly sok mindent nem lehet csinálni, így míg a hatóanyagok kibontakoznak, kellemesen pihenhetek egy jó könyv mellett, nincs rohanás, csak a kényeztető percek.

Kiknek Ajánlanám?

  • Mindazoknak, akik szeretnék egy kicsit kevésbé feszülten megélni a mindennapokat
  • Akik problémás bőrrel rendelkeznek és szeretnék a rózsa antiszeptikus hatását előnyükre fordítani
  • Akik érzékenyek, akár lelkileg, vagy irritációra hajlamos bőrrel rendelkeznek
  • Akik szeretnék bőrük hidratáltságát fokozni
  • És mindazoknak, akik rajonganak a rózsa elbűvölő illatáért.

Forrás: https://chic-and-charm.hu/

Biorose.hu

Iratkozz fel és 5%-os

kuponkódot küldünk!

15987

5% kedvezményt?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

*A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tálékoztatót

Szeretnél