Ha Hatvanban jártok, ne hagyjátok ki az Egészség Liget Bioboltot, már csak azért sem, mert ott is beszerezhetitek kedvenc BioRose bőrápoló készítményeiteket. És mert Alexa, a boltvezető jól ismeri a termékeinket, így tanácsot is tud adni, ha a bőség zavarával küzdötök.

 

„Két éve használom a BioRose termékeit, így nem volt kétséges, hogy amikor tavaly átvettem Hatvanban az Egészség Liget biobolt vezetését, örömmel kezdtem el ajánlani a terméket vásárlóinknak!
Számomra fontos szempont a kozmetikumok kiválasztásánál, hogy minőségi alapanyagokból készüljenek, mert minőségi kozmetikumot, csak minőségi alapanyagból lehet előállítani. Fontos szempont a visszafogott illat, megfelelő ápolás kombinált bőröm számára. Mindezt megtaláltam a BioRoseban!
Az arcmaszk nem csak hidratál, használata igazi feltöltődés számomra, a tasakban pedig mindig marad szérum, amit felkenek az egész testemre. A rózsavizet a táskámban hordom, ezeken a meleg napokon kiválóan felfrissít.
Van vásárlóm, aki a BioRose szappant imádja. A ruhás szekrényében lévő ruhái közé teszi, így mindig friss illatú a ruhája. Nem csak bőrét, de a haját is ápolja vele, örömmel mesélte, hogy nem csak a bőre, de a haja is puha és csodálatos rózsa illatú lesz.”
 
Debreczeniné Vasharapó Alexa

 

Próbáld ki organikus szappanjainkat!

 

 

Szeretnél partnerünk lenni? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Biorose.hu

Iratkozz fel és 5%-os

kuponkódot küldünk!

15987

5% kedvezményt?

Iratkozz fel hírlevelünkre!

*A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tálékoztatót

Szeretnél